Szabadban vagy teremben jobb edzeni?

Legyen szó egy szabadban végzett tevékenységről vagy a teremben végrehajtott súlyzós edzésről, nem szabad megfeledkezünk a pulzusunkról, illetve hasznos szolgálatot tehet, ha tudjuk, mennyi kalóriát égettünk így ösztönözve arra, hogy még egy kicsit nyomni kell, vagy akár arra, hogy túl is teljesítettük az aznapi tervet.

Ha okosóra vásárlásra adjuk a fejünket, tisztában kell lennünk azzal, hogy hatalmas szolgálatot fog tenni nekünk ez a kis kütyü. Fogyni mindig kellemes dolog, de ha ezt össze tudjuk kötni egy trendi számítástechnikai eszközzel, akkor nem lehet panaszra okunk. Manapság rengeteg eszköz, gép áll a rendelkezésünkre, ha sportolni szeretnénk. Sok apróság mellett fontossá vált az is, hogy mindeközben trendik, divatosak is legyünk.

Rengeteg szíj, szín és design áll rendelkezésünkre. Az Apple iwatch szerencsére számtalan lehetőséget kínál, ha össze szeretnénk kötni a kellemeset a hasznossal. Az óra megvételekor jár hozzá egy USB hálózati adapter, pánt, mágneses iwatch töltő, ami szintén számtalan színben, formában áll a rendelkezésünkre. Pulzust mér, lépést számlál, és a mobilunkkal összekövetve még az értesítéseinket is láthatjuk rajta. Amikor nem a terembe megyünk, tehát nem tudjuk használni a gépekbe beépített pulzusmérőt, az óránk nagyon nagy segítséget jelenthet egy szabadtéri program során.

Egy töltéssel körülbelül 18-24 óráig fogja bírni a készülék, így elmondható, hogy ahhoz képest, hogy karóráról beszélünk, így értelemszerűen nem lehet nagyobb akkumulátort használni, mégis hosszú a használati ideje.

Leave a Comment