A múlt lábbelije

Szerencsére, minden nap találkozhatunk valami újdonsággal a hétköznapokban. Legyen szó bármilyen termékről, mindig újabb és újabb kreatív és hasznos dolog lát napvilágot. Gyakori emberi tulajdonság, hogy félünk az újtól, a változástól. Óvjuk, amink van, főleg, ha új dologról beszélünk. Egy új telefon, egy új óra akár hónapokig is oltalmunkban áll, addig, amíg valami sérülés nem keletkezik rajta.

Akkor a szokásos, már úgy is mindegy alapon, valahogy lemondunk róla, már nem óvjuk annyira. Ugyanígy van ez a cipőkkel is. Viszont, az ő esetükben itt a megoldás. A Heelgood kifejezetten az autókárpit és a gumiszőnyeg okozta sérüléseket hivatott kivédeni, melyek kárt tehetnek szeretett cipőinkben. Mindezt egy kitűnő termékkel, ami nem más, mint a sarokvédő cipőre. Biztos sokan magukra ismernek, amikor arról esik szó, hogy vett egy új cipőt, és vagy a kárpit, vagy a gumiszőnyeg szépen lassan “befestette”, amivel már nem tudott mit kezdeni, a cipő menthetetlen volt. Természetesen, ezért ki nem dobjuk lábbelinket, de mégis zavaró, hogy egy fekete csík éktelenkedik a cipőnkön. Mi pedig csak moroghatunk magunkban, hogy mennyi pénzt áldoztunk, például egy régóta vágyott fehér Converse cipőért, ami most már nem úgy ragyog, mint az elején.

A Heelgood sarokvédője szilikon anyagú, viselését meg sem érezzük, miközben maximális védelmet nyújthatunk lábbelinknek. Legyen szó sportcipőről, vagy épp magassarkúról, minden típusú lábbeli esetén felhasználható. Látogass el a Heelgood webshopjába, és szerezd be te is. Én csak ajánlani tudom, ezt a fantasztikus megoldást. Tudd a cipődet biztonságban, és használd a Heelgood trendi sarokvédőit.

Leave a Comment