A legszuperebb dolog amire csak ráakadhattam

Közel két éve alapítottam meg az egyéni vállalkozásomat, amit persze először egy stabilnak mondható, állandó munkahely mellett kezdtem el, hiszen sok idő, még az ember kozmetikusként egy stabil és erős vendégkört kiépít magának. Ma már ott tartok, hogy hála a jó égnek csak ezt tudom csinálni. Felmondtam, és kialakítottam magamnak egy kis szalont. Világ életemben ez volt a vágyam, szóval nagyon örülök, hogy sikerült ezt elérnem, de rájöttem, hogy jelenleg pontosan akkora a vendégköröm, amivel annyit keresek, mint a munkahelyemmel kerestem. Vagyis fejlesztenem kell. Az is jó lenne, hogy ha nem kellene azzal foglalkoznom, hogy hogyan találnak majd rám az új ügyfelek, szóval kellene egy weboldal, amivel a netről meg tudnak találni az emberek.

Nem olyan könnyű azonban már olyan webes csapatot találni, akik nem csak a hatalmas árakat közvetítik az ember felé, hanem egy korrekt weboldal készítés árak és hozzáállás mellett, stabilan működő és új ügyfeleket hozó oldalt készítenek az ember számára. Én egy ajánlásból találtam rá a PWK GIGANT csapatra, és azt kell mondjam, hogy mintha kincset kaptam volna ettől az ismerőstől. Egyedi és teljes mértékben profi módon felépített weboldalakat csinálnak, pontosan ezért az árazás is az egyéni igények alapján épül fel.

Számomra egy wordpress weboldal készítés hozta meg az átütő sikert, hiszen a tartalom kezelés így hihetetlen egyszerű feladattá vált, amit aztán ha megtanulom én is fogok tudni kezelni.  Még csak most kaptam meg az oldalt, de egyszerűen nem tudok betelni vele. Persze SEO és tartalommarketing feladatok még jócskán vannak, de hát az egy hosszú távú feladat bárki számára aki tökéletesen működő és profi weboldalt szeretne, aminek valójában értelme is van és nem csak egy – a már meglévő ügyfelek számára felépített látszat oldalt, ami új látogatókat sosem fog tudni bevonzani. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert én tökéletesen elégedett vagyok velük, mindent ők alakítottak ki, külön szövegíró és marketinges segítségével, tehát profi minden kis szeglete az én drága újdonsült oldalamnak.

Leave a Comment