Az édesapám legnagyobb meglepetése

Az én életemben iszonyatosan fontos szerepet játszik az édesapám. Lányként tudom, hogy nagyon sok mindent az édesanyámtól tanulok és tanultam is meg világ életemben, de egyetlen egy dolgot csak az apám mutatott meg nekem, hogy az ember a végsőkig kell hogy küzdjön az álmaiért és azért, hogy meg tudja valósítani azt amit a szíve diktál. Az én szüleim ugyanis világ életükben egy emeletes házban éltek, és bár az édesapámnak mindig is nagyon hiányzott a kert, mert ő gyerekként az utcákat rótta és egy hatalmas kertben nőtt fel, soha sem volt igazán lehetősége arra, hogy lecseréljék az édesanyámmal a lakást egy kertes házra. Mindig is arra vágyott hogy egy nagy kertben dolgozhat, és hogy a gyümölcsöt és a zöldséget nem a piacon kell megvenniük, hanem maguknak termelik meg a kertben. Persze édesanyám mindig igyekezett ebben támogatni, de valahogyan az élet mindig akkor dobott eléjük nagyobb nehézségeket és anyagi terheket, amikor meg tudtak volna vásárolni egy ingatlant vidéken, ezért mindig el kellett vetniük az ötletet.

Most azonban a nyugdíj után édesapám már megteheti azt, hogy vásárol egy nem annyira nagy birtokkal rendelkező házat vidéken, és választ egyet a kis traktorok kínálatából, aminek segítségével nem is annyira nagy erőfeszítéssel, igazán eredményesen meg tudja művelni a területet, hogy annak termése az egész családot ellássa. Természetesen mi iszonyatosan örülünk annak, hogy erre lehetőség nyílt, nem csak azért, mert sokkal finomabb és egészségesebb az ő általuk megtermelt bármilyen zöldség vagy gyümölcs, hanem azért is, mert látjuk apámon azt a felhőtlen boldogságot amit már nagyon régen nem láttunk az arcán.

Persze ezzel együtt ajánlanom kell mindenki számára az umwelt csapatát is, akik nem csak profi módon tudtak eligazítást adni a kistraktorok világában, hanem a beszerzésben is felbecsülhetetlen segítséget nyújtottak az apámnak. Nem gondoltuk volna hogy egy ilyen terv vagy vágy nyugdíjas korára valósul meg az apámnak, de ő ilyen hosszú éveken keresztül rakosgatta össze ehhez azt a forrást, amire szüksége volt. Hatalmas meglepetés volt amikor előállt az összeggel és a tervével. De összességében nagyon örül a család a boldogságának is és az eredményeinek is.

Leave a Comment