A legtökéletesebb partner

Az ember, amikor vállalkozásba kezd, akkor meg kell küzdenie rengeteg látható és láthatatlan mumussal, szörnnyel. Nevezhetjük őket adminisztratív feladatoknak, kötelező jogszabályi rendelkezéseknek, csapatépítésnek, partnerhálózat kiépítésnek és így tovább. Tudni való, hogy minél több energiát fektetünk bele a vállalkozás kezdetén az alapok kialakításába, annál biztosabb érzésekkel tudjuk a mindennapi teendőket a későbbiekben átengedni a beosztottak kezébe. Ebbe a körbe természetesen nem csak az alkalmazott munkaerő számít bele, hanem a kiválasztott külső partnerek, szolgáltatók is, és nem lehet elmenni a munkafolyamatok automatizálásának feladatai mellett sem.

Én éppen ezért már a legelején nagyon odafigyeltem, hogy olyan szolgáltatókat válasszak ki a munkaerő mellé, akikben maximálisan meg fogok tudni bízni, akik időre elvégzik a rájuk bízott munkát, akikkel könnyű kommunikálni és együtt dolgozni. Ez számos esetben sikerült is, néhány esetben pedig nem, de egészen idáig sosem volt időm arra, hogy felmérjem a beosztottak tekintetében is azt, hogy ők hogy látják a külső partnereinket.

Most azonban elvégeztem egy felmérést, mert nyilván, hat évi működés után már azt látom, hogy csak ott tudok fejleszteni és gyorsabbá vagy hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat, ha azokat a partnereket lecserélem, akikkel nehézkes vagy hatékonytalan a közös munka. Meglepetésemre volt két olyan partner is, akikre az a vélemény jött ki – persze névtelen válaszokkal – hogy nem igazán lehet velük a határidők betartása mellett dolgozni, mert sokszor késedelmesen adják meg a kívánt eredményt, viszont ezt a plusz pár napot bele kalkulálva már teljesen jól lehet velük együtt dolgozni. A legjobb partnerem pedig meglepetés nélkül az lett, akikre gondoltam is, a https://odisys.hu/ cég ugyanis mindig nagyon segítőkészen és maximális információkkal segítették a munkánkat, és hála a jó égnek, ezt a kollégák is így látják. Ez az eredmény tehát nem okozott meglepetést számomra.

Leave a Comment