A férjem ajándéka

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, mennyire hisz az ezoteriában és mennyire vizsgál belső dolgokat magában illetve a párjában egy kapcsolaton belül, de egy biztos, a szeretetnyelv az különböző lehet, és négy féle módon nyilvánulhat meg valakiben. Az egyik az ajándékozás, amikor nagyon szeret valaki ajándékokat adni, és kapni is. Hát tőlem ez áll a legmesszebb. Pedig hát nyilván néha nekem is meg kell oldani, mert névnap, szülinap és karácsony legalább mindig előfordulnak, ahová ajándékot kell vinni, és főleg a párunkat illik felköszönteni. Igen ám, de ahhoz kell vagy kellene egy jól kitalált és megvalósított ajándék is.

És ha már ajándék, akkor én nagyon szeretek saját kézzel készített ajándékokat adni, de erre ugye nem mindig van mód és lehetőség és egy idő után már ki is fogyok az öletekből én is. És hát olyankor kezdődik a fejtörés. Kinek mi lenne jó. Gondolom, hogy ez sok ember számára ismerős, és nem vagyok ezzel egyedül, de hát ez egy nem ajándékozós beállítottságú embernek szenvedés lehet. Kivéve, ha leleményes mint én.

Én ugyanis egész évben gyűjtöm azokat az ötleteket, amiket később el tudok sütni és mindenki örülni fog neki. Van egy kis listám és csak ki kell csapnom és megnézni, hogy egy-egy elszólt pillanatban az emberek mit mondtak, minek örülnének nagyon. Így a férjem számára most például a legjobb választás egy macbook kemény tok volt, mert egyszer az egyik mellettünk ülő férfi hasonló géptokjára mondta, hogy mennyire jól néz ki s mennyire szeretne egy ilyen majd egyszer. Én már csak ilyen taktikusan tudom ezt csinálni, hogy mindenki boldog legyen.

Leave a Comment