A barátnőm ajánlása

Nem olyan régen az egyik barátnőm panaszkodott, hogy betört a kijelzője és ki kell cseréltetnie, de nem nagyon tudja hova vigye, melyik csapat lenne számára a legalkalmasabb. Itt én nem is nagyon kérdeztem aztán tőle, hogy mi lett végül a döntése, és hogy jó volt – e a csapat, ahova betért, azonban két napja sajnos nekem is szükségem lett hirtelen egy feddhetetlen és maximális szakmai tudással rendelkező csapatra, mert nekem is sikerült összetörni a telefonomat, és nagyon nagy szükségem volt a gyors segítségre, mivel a telefonomat használom a munkám során is és rengeteg kontakt, elérhetőség és telefonszám, időpont és jegyzet van benne, ami elengedhetetlen szükséges a nap során.

Nem volt mást mit tenni úgyhogy, felkerestem a barátnőm és megkérdeztem, hogy ő végül kikhez tért be a telefonjával, mert szükségem lenne rá sajnos, hiszen én is ugyanabba a helyzetbe kerültem, szükségem van egy jó xiaomi szerviz csapatra, mert bizony sajnos használhatatlan a telefonom.

A barátnőm elmondta először is, hogy hova ne térjek be soha, és egy egész kerek kálváriát, amit ő végigjárt a telefonjával, amit közel két hétig javítottak, és csak a második helyen tudták megcsinálni végül, és őket nyugodt szívvel ajánlja is, hiszen nagyon precíz és pontos munkát végeztek, jó áron is dolgoznak, ami azért szintén fontos, és hát az sem hátrány, hogy már ránézésre olyan a csapat, akik maximálisan megbízhatók nem csak a javítás, hanem a telefonon tárolt adatok szempontjából egyaránt. Tudja, hogy ez nekem is nagyon fontos, és meg is köszöntem a segítséget neki, az életnek pedig, hogy nekem nem kell két hétig a telefonomat nélkülözni, hiszen ez az ajánlás biztosít arról, hogy gyorsan és maximális biztonsággal meg fogják csinálni a telefonomat. Ilyen vetületben ez az ajánlás számomra most életmentőnek bizonyult.

Leave a Comment