Amikor a jó partnert is magunkkal visszük…

Az ember számára a fontos dolgok közé sorolható egy jól ívelő karrierút megtervezése és végrehajtása. Én nem voltam sosem ez a nagyon tervezős fajta, és hát azért a karrier sem mondhatom, hogy olyan túl nagy helyet foglalt volna el az életemben, de azért nyilván igyekeztem minél jobban megállni a helyem a munka világában is. Éppen ezért nem olyan régen megpályáztam egy új állást. Kicsit nagy falatnak tűnt számomra első látásra, de a családom és a barátaim elmondása szerint mindig nagyon bátortalan vagyok és sokkal többre vagyok képes, mint gondolom, így megpályáztam és sikerekkel is vettem a több körös interjúkat. Elnyertem az állást és ezzel felsővezetővé váltam egy multi cégnél. Ezzel én azt gondolom, hogy karrierem csúcsára értem. Én most úgy gondolom, hogy ezt a munkát szeretném tökéletesen csinálni, fejleszteni, és nem szeretnék már mást csinálni. Hosszú távra szeretnék tehát berendezkedni. Éppen ezért, úgy gondoltam, hogy már az elején jól és szakszerűen, tökéletesen kiépítem az osztály működését. Hatalmas lendülettel vetettem bele magam a munkába. Minden egyes beosztottal hosszan elbeszélgettem, megismertem a csoport működését. Elfogadtak és azt mondhatom, a hangulat is mindig jó az osztályon. Tehát, ez a feladat sikeresen teljesítve lett. A másik csoport pedig a partnerek, beszállítók köre. Nem gondoltam ezeket a jól bejáratott utakat megváltoztatni. Eldöntöttem, hogy csak akkor cserélek le bármilyen partnert is, ha nem vagyok megelégedve annak szolgáltatásával vagy kommunikációjával. Még az ár sem fog mozgatórugóként szolgálni, akkor sem, ha olcsóbban elérhető lenne az a szolgáltatás vagy termék. Így fogtam tehát bele a saját kis osztályom kiépítésébe. Nagy energiával és nagy lendülettel, munkát és munkaórát nem sajnálva, mert tudom, hogy építkezni csak erős alapokra lehet.

A második héten előállt egy kis probléma. Szükségem lett volna nagyon gyorsan egy Canon Pixma TS3350 patron beszerzésére. A szokásos útvonalakon ment is a megrendelés, mindenki tette a dolgát. A festékpatron azonban másnap sem érkezett meg. Ekkor már egy kicsit nyomott minket a határidő, és nyilván lehetne másik nyomtatót használni, de mivel bútorba épített az összes, így szét kellett volna szedni őket. A nyomtatásra váró határidős anyag pedig nem mozgatható, mert speciális, a gépen telepített szoftver eredményeként jön létre. Ennek fejében felvettem a kapcsolatot a beszállító partnerrel. Ők azonban minősíthetetlen stílusban vették fel a telefont, és elmondták, hogy nem tudják megmondani pontosan mikor érkezik a patron, de ahogy eddig is mindig, egyszer csak le fogják szállítani. Több sem kellett, megköszöntem a lehetőséget, visszamondtam a rendelést, és felvettem a kapcsolatot a tonerpartners.hu csapatával, akiket az előző munkahelyemről ismertem, és tudtam, hogy gyorsan és hatékonyan, jól dolgoznak és jó áron. Ők lettek az első olyan partner, aki egy alkalmatlan helyére lépett.

A határidős munka elkészült és a beépített nyomtatók szétszedésére sem volt hozzá szükség mert éppen időben megérkezett a Canon toner.

Azóta is velük dolgozunk és azt gondolom, hogy mai napig nem bántam meg hogy az előző munkahelyemről nem csak a szakmai tapasztalatomat és tudásomat, de ezt a partnert is magammal hoztam. Hosszútávú és gyümölcsöző együttműködés elébe nézünk azt gondolom.

Leave a Comment