A feleségem legújabb partnerei

Az ember, ha megtalálja élete párját egycsapásra megváltozik az élete. Nekem ez két szempontból is teljesen igaz, egyrészt hihetetlen szerelmet és tiszteletet érzek iránta, amit eddig még sosem éreztem, másrészt pedig, mivel süteménycsodákat készít, cukrászként dolgozik, rettenetes módon el vagyok kényeztetve ezen a téren. Mindent meg is tennék a feleségemért, bármiben segítem, támogatom, hiszen ki másért tenném, ha nem érte.

Nemrég meg is nyitottuk a gyerekkori kis álmának vágyát, egy pici cukrászdát, ahol egy gyönyörű kertben tudnak helyet foglalni a vendégek és elfogyasztani a tényleg házi, kézműves sütiket és kávékülönlegességeket. Nem csak a sütemények, a hely is kuriózumnak számít, mert tényleg egy nagyon idilli, gyönyörű kis kertet sikerült kialakítani, ahol a gyerekes családok, a fiatal párok és az idősebb korosztály is tud találni egy-egy kis zugot, ahol megpihenhet és feltöltődhet.

Ezeket a süteményeket már rendelésre is szállítjuk, és bizony ehhez kellett egy weboldal, és hát persze tökéletes fotók hozzá. Az ételfotózás nem egy könnyű terület, rá kellett jönnünk, hogy mi próbálkozhatunk a tökéletes vagy jó képek elkészítésével, nézhetünk több száz videót hogyan is kell jól csinálni az ételfotó képeket, de nem fogunk sajnos tudni olyan minőséget produkálni, ami számunkra is megfelelő lenne és a helyhez és persze a weboldalhoz is illene.

Hála a jó égnek, én azonban megtaláltam a tökéletes partnert a feleségem számára, mert a fotoda csapata hihetetlen gyönyörű képeket készít, lelkes és segítőkész, aranyos szakemberekből áll, akik nagyon rugalmasak és hatalmas élmény velük együtt dolgozni. Ezek a képek igazán szépek és méltón képviselik ezeket a nagyon finom süteményeket és a helyet, ami tárt kapukkal várja a feltöltődni vágyókat, és persze a gyönyörű feleségemet. Örülök, hogy ezzel hozzá tudtam járulni az álmai megvalósításához és sikerei eléréséhez, ha már sütni nem tudok.

Leave a Comment