Hallottál már róla?

Én akárhányszor kerültem az ajándékozással kapcsolatban nehéz helyzetbe, sosem találtam olyan oldalt, ami megfelelő ötletet adott volna az ajándék terén. Kerestem én mindenhogy az ajándékötlet kifejezésre, de csak hasznavehetetlen, legfőképp saját terméket reklámozó oldalak jöttek elő, és nem igazán tudtam mit kezdeni velük. Ilyenfajta keresésből sosem lett sem ötlet sem pedig ajándék. Pedig sokszor lett volna rá szükség, mert én valahogy nagyon nem vagyok jó ezen a téren. Sem ötletben sem pedig kivitelezésben. Nekem mindig is többet jelentett egy közös vacsora vagy egy jó pohár bor, egy jó beszélgetéssel, egy színház vagy valami más közös program mint egy tárgyi ajándék, de hát ezt nyilván csak a felnőtt ismerőseim körében tudom így megoldani, egy gyerek szeret ajándékot bontogatni és kapni, és ez teljesen jól is van így. Csak én kerülök általa nehéz helyzetbe.

Most azonban, hogy közel fél éve az egyik ismerősöm ajánlott egy oldalt, a GrandStores oldalát, ahol rengeteg jobbnál jobb termékhez lehet hozzájutni, ami tulajdonképp azt mondhatom, hogy a család bármely tagjának kínál megfelelő termékeket és így ötleteket is, sokkal könnyebb a dolgom. A felnőttek részére megtartom a vacsora és bor szokásomat, de a gyerekek részére itt ez az oldal egy igazi kánaán.

Imádom, és azt gondolom, hogy mindenkinek, aki hasonló típus mint én meg kellene ismerkedni vele, mert még egy ajándék ötletek fül is segít annak témát választani, akinek halvány fogalma sincs arról, hogy mondjuk egy gyerek vagy egy tini, vagy épp idős ember minek tudna örülni egy-egy ünnep kapcsán az ajándékdobozból előbukkanva. Ha nem hallottál még róla keresd fel, biztosan nem fogsz csalódni benne te sem!

Leave a Comment