Legújabb segítőim

A feleségem kertes házban nőtt fel, és bár minden igyekezetemmel azon voltam, hogy le tudjam beszélni arról, hogy mi is saját kertes házat vásároljunk az emeletes házban lévő lakás helyett, kudarcot vallottam sajnos, és nemrég válogatni kezdtünk a lehetőségek között. Persze azt rögtön gondoltam, hogy az a bizonyos kis cuki kert, ami a gyerekek számára fontos és egyben elengedhetetlen, a számomra feladat dömpinget fog eredményezni, arra azonban nem gondoltam, hogy nem csak a kertrendezés lesz a nehézség ami feladatok terén elém tárul majd. Mert egy kertes házat folyamatosan gondozni kell. Az állagmegóvás iszonyatosan fontos, hiszen a festés, a tető, a szigetelés, a falak, a festés és még sorolhatnám a végeláthatatlan sort, nem enged lazsálást. Gyorsan ráébredtem, hogy nekem bizony nem csak tudásom és tapasztaltom nincs abban, hogy ezeket a feladatokat el tudjam látni, hanem eszközök és szerszámok terén is van némi hiányosságom, vagy ha úgy tetszik bepótolni valóm.

Keresgélni kezdtem egy olyan barkács bolt után, ahol nem csak professzionális és jó áron hozzáférhető szerszámkészlet kínálat van, hanem ahol kedvesen és előzékenyen útba is tudtak engem igazítani, hiszen nekem fogalmam sem volt akkor még arról, hogy a szerszámok és azon belül a fajták és típusok között mi a különbség, és számomra mi lehet ajánlott és mi nem. Hála a jó égnek egy ismerősöm segítségével szinte azonnal megtaláltam a fabrikshop.hu csapatát, akik tényleg mindenben készségesen és lelkiismeretesen a segítségemre voltak.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha nem annyira járatos a ház körüli munkálatokban és az állagmegóvás feladataiban és kertes házba költözést, akkor mindenképpen keresse fel őket, mert felbecsülhetetlen segítséget és profi szerszámokat fog kapni, amik igen megkönnyítik a magunk fajta amatőrök helyzetét. Ma már azt mondhatom, hogy az ő segítségükkel és egy kis gyakorlással én is egyre jobb vagyok ezekben a dolgokban.

Leave a Comment